Wil je eens komen proeven van onze favoriete sport? Kom dan zeker naar de initiatielessen elke zaterdag in september van 11u30 tot 14u!

Alle meisjes geboren in 2012 of later zijn welkom. De enige voorwaarde is dat ze 25m in een diep bad kunnen zwemmen. Om in te schrijven stort je vóór 1 september €20 op het rekeningnummer BE63 7350 4163 4408 met vermelding van “initiatielessen + naam en geboortedatum”. Indien je na de initiatie beslist om je definitief in te schrijven, mag je de €20 terug aftrekken van het lidgeld en betaal je nog €265.

De meisjes worden elke zaterdag opgewacht door enkele leden van ons bestuur en een trainster in de inkomhal van het nieuwe zwembad te Zwevegem. We gaan een uurtje droogtrainen en een uurtje zwemmen. Voor het zwemmen voorzie je graag een ééndelig badpak en handdoek. Een badmuts is ook handig, zeker voor meisjes met lang haar, maar voor de initiatielessen is het geen must. Ook een zwembril is handig. Voor de droogtraining zijn een shortje of trainingsbroek en een T-shirt vereist. De meisjes moeten ook een lunchpakket meebrengen.

Vanaf oktober kunnen de meisjes die graag willen blijven, aansluiten bij de gewone trainingen. De training gaat telkens door in het nieuwe zwembad van Zwevegem.

Als je nog vragen hebt, kan je een email sturen naar info@synchroflamingo.be of spreek onze mensen van het bestuur of de trainsters aan.