Inschrijven

Nieuwe leden

Wil je eens komen proeven van onze favoriete sport? Kom dan zeker naar het proefmoment elke zaterdag in september van 11u30 tot 14u!

Alle meisjes geboren in 2013, 2014 of 2015 later zijn welkom. De enige voorwaarde is dat ze 25m in een diep bad kunnen zwemmen. Om in te schrijven stort je vóór 1 september €20 op het rekeningnummer BE63 7350 4163 4408 met vermelding van “proefmoment + naam en geboortedatum”. Indien je na september beslist om je definitief in te schrijven, mag je de €20 terug aftrekken van het lidgeld en betaal je nog €255.

Wil je in de loop van september nog aansluiten, dan kom je gewoon iets voor 11u30 naar het zwembad te Zwevegem. De €20  kan je gerust ook cash betalen ter plaatse bij één van onze bestuursleden.

De meisjes worden elke zaterdag opgewacht door enkele leden van ons bestuur en een trainster in de inkomhal van het zwembad te Zwevegem. Eerst gaan we een uurtje droogtrainen. We vragen om gemakkelijke kledij te voorzien: een shortje of trainingsbroek en een T-shirt. Daarna eten we onze lunch samen op (graag dus een lunchpakket meebrengen) en gaan we ons omkleden en springen in het water. Graag een ééndelig badpak en handdoek voorzien.  Een badmuts is ook handig, zeker voor meisjes met lang haar, maar voor het proefmoment is het geen must. Ook een zwembril is handig.

Vanaf oktober kunnen de meisjes die graag willen blijven, aansluiten bij de gewone trainingen op dinsdag van 17u30 tot 19u30 en op zaterdag van 11u30 tot 14u. De trainingen gaan telkens door in het nieuwe zwembad van Zwevegem. Afhankelijk van het aantal leden, kunnen deze uren mogelijks een beetje aangepast worden.

In de loop van september wordt een woordje uitleg gegeven over de werking van de club aan de nieuwe leden en hun ouders. De exacte datum wordt later meegedeeld via mail.

Indien je nog vragen hebt, kan je een email sturen naar info@synchroflamingo.be of onze mensen van het bestuur of de trainsters aanspreken.

Bestaande leden

Je kan vanaf nu inschrijven voor seizoen 2020-2021 door het lidgeld over te schrijven op rekening van SKF: BE63 7350 4163 4408 – KREBEBB met vermelding van lidgeld + je naam.

Het lidgeld bedraagt € 275. Een tweede kind uit hetzelfde gezin betaalt slechts € 265, een derde kind betaalt nog € 255, … Recrea en senioren trainen aanzienlijk minder uren en betalen € 175 inschrijvingsgeld.

Indien het lidgeld niet betaald werd voor 15 september, wordt een toeslag aangerekend van € 10. Dank om dit dus spoedig in orde te brengen.

Nieuwe leden die het proefmoment gevolgd hebben, mogen de € 20 voor het proefmoment aftrekken van het lidgeld en betalen dus nog € 255.