Inschrijven

Proeflessen nieuwe leden

Wil je proeven van onze favoriete sport? Kom dan zeker naar het proefmoment elke zaterdag in september van 11u30 tot 14u in Lago Zwevegem! Alle meisjes geboren in 2013 en later zijn welkom. De enige voorwaarde is dat ze 25m in een diep bad kunnen zwemmen.

Inschrijven? Registreer je hier en stort vóór 1 september €20 op het rekeningnummer BE63 7350 4163 4408 met vermelding van “proefmoment + naam en geboortedatum”. Indien je na september beslist om je definitief in te schrijven, mag je de €20 aftrekken van het lidgeld en betaal je nog €255.

Wil je in de loop van september nog aansluiten, dan kom je gewoon iets voor 11u30 naar het zwembad te Zwevegem. De €20 kan je gerust ook cash betalen ter plaatse bij één van onze bestuursleden.

De meisjes worden elke zaterdag opgewacht door enkele leden van ons bestuur en een trainster in de inkomhal van Lago Zwevegem. Eerst gaan we een uurtje droogtrainen.

Wat breng je mee?

We vragen om gemakkelijke kledij te voorzien: een shortje of trainingsbroek en een T-shirt. Daarna eten we onze lunch samen op (graag dus een lunchpakket meebrengen) en gaan we ons omkleden voor de training in het zwembad.

Graag een ééndelig badpak en handdoek voorzien. Een badmuts is ook handig, zeker voor meisjes met lang haar, maar voor het proefmoment is het geen must. Ook een zwembril is handig.

Wanneer trainen we?

We hebben helaas niet voldoende plaats om iedereen op te nemen in onze club. De laatste zaterdag van september wordt een evaluatiemoment ingelast en wordt beslist wie kan aansluiten bij de gewone trainingen op dinsdag van 17u30 tot 19u30 en op zaterdag van 11u30 tot 14u. De trainingen vinden telkens plaats in Lago Zwevegem.

In de loop van september wordt een woordje uitleg gegeven over de werking van de club aan de nieuwe leden en hun ouders. De exacte datum wordt later meegedeeld via mail.

Indien je nog vragen hebt, kan je een email sturen naar info@synchroflamingo.be of onze mensen van het bestuur of de trainsters aanspreken.

Registreer voor de proeflessen

Bestaande leden

Je kan vanaf nu inschrijven voor seizoen 2022 – 2023 door het lidgeld over te schrijven op rekening van SKF: BE63 7350 4163 4408 – KREBEBB met vermelding van lidgeld + je naam.

Het lidgeld bedraagt € 275. Een tweede kind uit hetzelfde gezin betaalt slechts € 265, een derde kind betaalt nog € 255, …
Recrea en senioren trainen aanzienlijk minder uren en betalen € 175 inschrijvingsgeld.

Indien het lidgeld niet betaald werd voor 15 september, wordt een toeslag aangerekend van € 10. Dank om dit dus spoedig in orde te brengen.

Nieuwe leden die het proefmoment gevolgd hebben, mogen de € 20 voor het proefmoment aftrekken van het lidgeld en betalen dus nog € 255.