Op zaterdag 23 november verkopen we terug onze heerlijke klaaskoeken!

Iedereen kreeg een formulier mee waarmee je de bestellingen voor je familie en vrienden kan bijhouden. Je kan je bestelling indienen via dit formulier. Graag alles binnen voor 14/10.

De bestelde klaaskoeken kunnen op 23 november afgehaald worden in de conferentiezaal aan het sportpunt vanaf 11u.

Dit jaar komt er opnieuw hoog bezoek. We verwachten iedereen tegen 10u in de conferentiezaal aan het oude zwembad. Na het bezoek eten we samen een klaaskoek met warme chocolademelk en daarna gaan we op stap om klaaskoeken te verkopen. Alle meisjes vanaf groep 3 worden verwacht om deel te nemen aan de stratenverkoop. Wie niet aanwezig kan zijn, moet vooraf verwittigen en een geldige reden opgeven. Wie afzegt op de dag zelf, laat gans het team in de steek…

De stratenverkoop gebeurt in groepjes van 4. We proberen altijd om 2 jongere meisjes samen met 2 iets oudere meisjes in een groepje te stoppen. Om de groepjes te begeleiden met de auto willen we graag beroep doen op een aantal ouders. Het is niet de bedoeling dat de begeleiders zelf verkopen, maar de meisjes moeten naar de juiste straten gebracht worden en voorzien worden van klaaskoeken. Iedereen die hieraan wil meehelpen, kan zijn/haar naam opgeven per mail, met de vermelding van hoeveel meisje je kan meenemen in de wagen. U krijgt een aantal zakken klaaskoeken mee, wisselgeld en een stratenplannetje van Zwevegem of omgeving. De meisjes krijgen tot 17u de tijd om hun zakjes te verkopen. Van zodra alles verkocht is (of ten laatste tegen 17u) verzamelen jullie terug in de conferentiezaal, waar de meisjes terug kunnen opgehaald worden.

We vragen de meisjes ook in club-training te komen, zodat jullie herkenbaar zijn langs de weg: zwarte SKF trainingsbroek, zwarte t-shirt en witte trui.

Ook dit jaar is er terug onze speciale actie: de 10 leden die het meeste kilo’s klaaskoeken verkopen en meegaan met de stratenverkoop krijgen een gratis cinematicket!