Initiatielessen

Proeflessen nieuwe leden

Wil je proeven van onze favoriete sport? Kom dan zeker naar het proefmoment op zaterdag 27 april, 4, 18  en 25 mei van 11u30 tot 14u in Lago Zwevegem! Alle meisjes geboren in 2016 en later zijn welkomDe enige voorwaarde is dat ze 25m in een diep bad kunnen zwemmen. Er staat geen limiet op het aantal inschrijvingen voor de initiatielessen, maar uiteindelijk zullen een 12-tal nieuwe leden kunnen starten.

Inschrijven? Registreer je hier en stort vóór 21 april €25 op het rekeningnummer BE63 7350 4163 4408 met vermelding van “proefmoment + naam en geboortedatum”. Indien je na september beslist om je definitief in te schrijven, mag je de €25 aftrekken van het lidgeld.

Wil je in de loop van april of mei nog aansluiten, dan kom je gewoon iets voor 11u30 naar het zwembad te Zwevegem. De €25 kan je gerust ook cash betalen ter plaatse bij één van onze bestuursleden.

PRAKTISCH
We spreken elke zaterdag  om 11u30 af aan Lago Zwevegem – Bekaertstraat 9, Zwevegem.
Om 14u kunnen de kinderen afgehaald worden aan het zwembad Lago Zwevegem, eveneens in de Bekaertstraat.

DIT BRENG JE MEE

Een (sport)short, T-shirt, badpak, badmuts, zwembril, neusknijper, handdoek, drinkfles met water en een lunchpakket.
Indien je nog vragen hebt, kan je een email sturen naar info@synchroflamingo.be of onze mensen van het bestuur of de trainsters aanspreken.
Registreer voor de proeflessen